Over Sigrid

Wie is de persoon achter Studio Sigrid?

Creatief, sociaal en ondernemend, dat zijn de steekwoorden die ik mezelf wil geven. Maar ook ben ik iemand die houdt van lekker eten, reizen en sporten.

Studio Sigrid is ontstaan uit mijn liefde voor handletteren, fotografie, illustreren en vormgeven.

Voor mij is het een mogelijkheid om mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan en dit ook aan andere over te brengen. Mijn motto is dan ook:

Inspireren, leren, creƫren.

Na 16 jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben, heb ik in 2018 het roer omgegooid. Ik heb Studio Sigrid opgezet en ik ben begonnen met de opleiding “Communicatie en MultiMediaDesign”.

Binnenkort verschijnt mijn webshop online met hierin onder andere verschillende kaartjes van eigen ontwerp. Ook kunt u verschillende artikelen vinden, waar u zelf mee aan de slag kunt.

Maar omdat ik het heerlijk vind om anderen mee te kunnen nemen in mijn passie voor het ontwerpen, geef ik ook creatieve workshops, onder andere op het gebied van handletteren en brushletteren.

Daarnaast is fotograferen is al jaren mijn passie. Na het volgen van de opleiding Fotografie met als specialisatie reportagefotografie, aan de fotovakschool in Apeldoorn, heb ik mijn eigen fotostudio aan huis opgezet.

Ik word blij van het maken van ontwerpen voor kaarten, flyers en posters. Maar zeker ook van het maken een mooi krijtbord voor in uw restaurant of een bord voor uw bruiloft. Schroom niet om vrijblijvend contact met me op te nemen voor de mogelijkheden!

Groeten Sigrid Claasz Coockson

Raamtekening maken
%d bloggers liken dit: